DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Danimarkalı Stoperi Victor Nelsson’dan Açıklamalar

Galatasaray’ın Danimarkalı Stoperi Victor Nelsson’dan Açıklamalar

ABONE OL
Mart 26, 2024 17:09
Galatasaray’ın Danimarkalı Stoperi Victor Nelsson’dan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nelsson’dan Galatasaray Günleri ve Transfer İddiaları Hakkında Açıklamalar

Galatasaray‘ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesinin basınına yaptığı açıklamalarda EURO 2024 hedefi, Galatasaray günleri ve transfer iddiaları hakkında konuştu. Nelsson, Galatasaray’da bir dönem yedek kalmasını “sinir bozucu ve zor” olarak yorumladı. 25 yaşındaki stoper, “Bence bunu kız arkadaşıma sorabilirsin. Kötü bir dönemdi ve gerçekten zordu. Tam olarak yerine oturmayan bazı farklı şeyler vardı diyebilirim. Kariyerim boyunca bunu kesinlikle yaşayacağım. Bu benimle kulüp arasında olan bir şeydi. Zor bir dönemdi. Ama şimdi oynuyorum ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

Napoli İddiaları

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli ile adının anılmasıyla ilgili soruya Nelsson, “Pek çok söylenti olduğunu söyleyebilirim. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunu biliyorum ama şu an bulunduğum yere odaklandım ve mümkün olan en iyi şekilde çalışıyorum. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz. Ama şu anda Galatasaray’da mutluyum” şeklinde cevap verdi.

Euro 2024 Sözleri

Victor Nelsson, Danimarka ile Almanya’ya gitmek istediğini ancak şu anda bunu düşünmediğini ifade ederek, “EURO 2024’te oynamak benim için büyük bir hedef. Ama bu konuda çok fazla düşünmeye başlarsanız, bunun bir şekilde su yüzüne çıkacağını düşünüyorum. Bence bu takımda yer alan herkes Avrupa Şampiyonası’nda oynamak ister ama bu günlük olarak düşündüğüm bir şey değil. Şimdi Salı günü başka bir maç var ve ben de bunu düşünüyorum. Kendi kulübümde de yeterince işim var” açıklamasını yaptı.

Nelsson bu sezon Galatasaray‘da 38 maça çıkarken bunların 29’un ilk 11’de forma şansı buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.