DOLAR 32,3425 -0.07%
EURO 34,8632 0.16%
ALTIN 2.384,57-0,50
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Noksan’ Filmi Cannes Film Festivali’nde Türkiye’yi Temsil Edecek

‘Noksan’ Filmi Cannes Film Festivali’nde Türkiye’yi Temsil Edecek

ABONE OL
Nisan 21, 2024 23:02
‘Noksan’ Filmi Cannes Film Festivali’nde Türkiye’yi Temsil Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cem Demirer ve Berfin Demirat’ın Yapımcılığını Üstlendiği ‘Noksan’ Filminden Büyük Başarı

‘Noksan’ filmi, Cem Demirer’in yapımcılığını Berfin Demirat ile birlikte üstlendiği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Film, 77. Cannes Film Festivali’nin Eleştirmenler Haftası bölümüne seçilerek büyük bir başarı elde etti.

‘Mert’ Karakteriyle Haydar Şahin Başrolde

‘Mert’ karakteriyle başrolde olan Haydar Şahin’e, Şencan Aslan, Barış Yılmaz Gündüz, Aydın Erek ve Alev Kara’nın eşlik ettiği ‘Noksan’ filmi, bu yılki festival programında Türkiye’yi temsil edecek tek yerli yapım olma özelliğini taşıyor.

Eleştirmenler Haftası Seçkisi

Film, Eleştirmenler Haftası seçkisinde yer alarak yeni yeteneklerin ödüllendirilmesi için büyük bir fırsat sunuyor. Daha önce Ken Loach, François Ozon, Wong Kar Wai gibi isimlerin filmlerine ev sahipliği yapan bu seçki, ‘Noksan’ filmi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

‘Mendirek’ Filmi ile Adana Film Festivali’nde Ödüller Kazanan Cem Demirer

Cem Demirer, kariyerine görüntü yönetmeni olarak başladıktan sonra yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Mendirek’ filmi ile 29. Adana Film Festivali’nde iki ödül kazanmıştı. Şimdi ise ‘Noksan’ filmi ile uluslararası alanda Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.