DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nuri Alço, Sağlık Sorunlarını Geride Bıraktı!

Nuri Alço, Sağlık Sorunlarını Geride Bıraktı!

ABONE OL
Nisan 23, 2024 23:10
Nuri Alço, Sağlık Sorunlarını Geride Bıraktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nuri Alço’nun Tedavi Süreci

Eskişehir’de 6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ve özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço, hayati tehlikesini atlatarak sağlığına kavuştu. 7 Nisan’da Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Alço, daha sonra ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Kalp pili takılan Alço, tedavisini tamamlayarak taburcu oldu.

Sağlık Durumu

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sungur, Alço’nun nörolojik sıkıntılar yaşadığını ve beyin arka bölgesinde milimetrik bir kanlanma sorunu olduğunu belirtti. Ancak şu anda durumun stabil olduğunu ve Alço’nun konuşma ve güç kaybı gibi sorunlarının olmadığını paylaştı. Ayrıca Alço’nun geçmişte bypass ve kalp kapağı operasyonları geçirdiğini ve ritim bozukluğu yaşadığını aktardı.

Alço’nun tedavisinin devam ettiğini ve kalp sorunlarıyla ilgili gerekli müdahalelerin yapıldığını söyleyen Sungur, ünlü oyuncunun oksijen tedavisine cihaza bağlı olarak aralıklı olarak devam ettiğini belirtti. Ayrıca Alço’nun akciğerinde enfeksiyon bulunduğunu ve buna yönelik antibiyotik tedavisi aldığını açıkladı.

Sungur, Alço’nun şu anda daha iyi durumda olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunmadığını vurgulayarak, sevenlerine daha iyi haberler vereceklerini umut ettiğini ifade etti. Alço’nun moralinin yüksek olduğunu ve stabil bir durumda olduğunu söyledi.

Burcu Alço da eşinin sağlık durumuyla ilgili sevinçli bir paylaşımda bulunarak, “Terk etmedi sevdan beni… 17 gün sonra şükürler olsun” notunu paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.