DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20735960,99%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD’deki Covid-19 Salgını Döneminde Yükselen Trend: Taharet Musluğu

ABD’deki Covid-19 Salgını Döneminde Yükselen Trend: Taharet Musluğu

ABONE OL
Mart 20, 2024 19:06
ABD’deki Covid-19 Salgını Döneminde Yükselen Trend: Taharet Musluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de Covid-19 Döneminde Taharet Musluğu Trendi

ABD’de Covid-19 salgını sırasında tuvalet kağıdı kıtlığı yaşanmasıyla başlayan taharet musluğu kullanımı, insanların günlük hayatlarında kalıcı hale geldi.

Taharet Musluğu Kullanımının Artması

The Washington Post gazetesinin haberine göre, pratikliği ve hijyenik olması nedeniyle taharet musluğu, tuvalet kağıdı tüketimini azaltmasıyla ABD genelinde yaygınlaşmaya başladı.

Memnuniyet ve Trend

Taharet musluğu kullananlar deneyimlerinden oldukça memnun, banyo aksesuarları sektöründe taharet musluğunun önemi artmaya başladı.

BidetKing.com’un kurucusu James Lin, ürüne gösterilen ilginin arttığını ve tüm ürünlerinin tükenmesiyle sektörde büyük bir patlama yaşandığını belirtti.

İnsanların Deneyimleri

Salt Lake City’de yaşayan Rosanne Orgill, tuvalet kağıdı kıtlığı döneminde üç taharet musluğu alarak artık onları çok sevdiğini ve insanların onlar olmadan nasıl hayatta kaldıklarını bilmediğini dile getirdi.

Ryan Deitsch, tuvalet kağıdı kıtlığının yaşandığı dönemlerde taharet musluğu kullanmaya başlayarak “mutlak hayranı” olduğunu ve bu aparatın mali tasarruf, çevrecilik ve temizlik hissi verdiğini vurguladı.

ABD’de Taharet Musluğu Kullanımı

ABD’de taharet musluğu kullanımı diğer ülkelere göre oldukça düşük seviyede olsa da, taharet musluğuna bakış açısının olumlu olduğu görülüyor.

Yapılan ankete göre, ABD’lilerin yalnızca %6’sında taharet musluğu bulunurken %41’i taharet musluğunun kullanımına sıcak bakıyor.

Japonya’da taharet musluğu kullanım oranının %80’lerde olduğu, İtalya’da ise 1975’te her evde taharet musluğu bulundurulmasını zorunlu kılan bir yasa çıkarıldığı belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.