DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Muhtarlık İçin Yarışıyor

Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Muhtarlık İçin Yarışıyor

ABONE OL
Mart 28, 2024 23:02
Moldovalı Öğretmen Nadejda Aksüt, Türkiye’de Muhtarlık İçin Yarışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moldova’dan Türkiye’ye Yolculuk

Nadejda Aksüt, ilkokul öğretmeni olarak görev yaptığı Moldova’dan Abdullah Aksüt ile tanışıp evlenerek 1995 yılında Türkiye’ye yerleşti. Türkiye vatandaşı olan Aksüt çifti, Bartın’ın Akbaş köyünde hayatlarına devam etmeye karar verdi.

Muhtarlık Yolunda Kararlı Adımlar

200 hane ve 612 seçmene sahip Akbaş köyünde muhtar adayı olan Nadejda Aksüt, 31 Mart Yerel Seçimleri için yarışıyor. 2 çocuk annesi olan Aksüt, vatandaşlarla buluşarak yapmayı planladığı projeleri anlatıp destek istiyor.

“Geç Bile Kaldın” Diyorlar

Nadejda Aksüt, muhtar adaylığının köyde büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Yıllardır burada yaşayan insanları seviyorum. Onlara hizmet etmek için muhtar adayı oldum. Vatandaşlarımın desteğiyle başarılı olacağıma inanıyorum. Köy halkı, ‘Neredeydin bu zamana kadar, şimdiye kadar neden çıkmadın?’ dese de bana güveniyorlar. Eşim de beni destekliyor, köylülerin desteğiyle başarılı olacağımı düşünüyorum” dedi.

Destek Tam

Nadejda Aksüt’ün eşi Abdullah Aksüt, eşini desteklediğini ve kazanacağına inandığını vurgularken, köylülerden Nuri Aksoy da Aksüt’e sonsuz destek verdiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.