DOLAR 32,3452 -0.09%
EURO 34,9221 0.32%
ALTIN 2.379,34-0,71
BITCOIN 19958675,82%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şakir Öner Günhan Bodrum’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şakir Öner Günhan Bodrum’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Nisan 14, 2024 23:02
Şakir Öner Günhan Bodrum’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitez Mahallesi’nde Veda Töreni Gerçekleştirildi

‘Bodrum’daki Bitez Mahallesi’ne emekli olduktan sonra ailesiyle yerleşen Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan (82), dün yaşamını yitirdi. Bugün yapılan veda töreniyle Günhan son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Törenine Katılım Yüksekti

Bitez Adliye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine Günhan’ın oğlu Ozan ve eşi Nursaç Öner Günhan ile Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, ADD Dernekleri Avrupa Konfederasyonu Başkanı Dursun Atılgan ve birçok sanatçı arkadaşı katıldı.

Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Şakir Öner Günhan’ın eşi Nursaç Öner Günhan, tabutun başından ayrılmadı ve dakikalarca gözyaşı döktü. Sanatçının dostları da acılarına ortak oldu.

Arkadaşlarından Veda Mesajları

Sanatçının arkadaşları, Günhan’ın Türk sanat müziği alanındaki katkılarını vurgulayarak duygularını paylaştılar. Dursun Atılgan, “Şakir, TRT’nin gülen yüzü ve beyefendi bir sanatçısıydı. Bugün burada sevenlerini görmekten mutluyuz” derken, Selçuk Alagöz ise “Şakir ile 55 yıldır dosttuk. Onun gülen yüzü ve sanatçı kimliği unutulmayacak” ifadelerini kullandı.

Şakir Öner Günhan’ın cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verilmesiyle sevenleri ve dostları veda etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.