DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057296-0,87%
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Real Madrid, Vinicius’a Yönelik Irkçılık ve Nefret Tezahüratlarını Kınadı
  • Günün Manşeti
  • Dünya
  • Real Madrid, Vinicius’a Yönelik Irkçılık ve Nefret Tezahüratlarını Kınadı

Real Madrid, Vinicius’a Yönelik Irkçılık ve Nefret Tezahüratlarını Kınadı

ABONE OL
Mart 15, 2024 19:06
Real Madrid, Vinicius’a Yönelik Irkçılık ve Nefret Tezahüratlarını Kınadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Madrid, İspanya Başsavcılığına Suç Duyurusunda Bulundu

Real Madrid Kulübü, Barcelona-Napoli ve Atletico Madrid maçlarında tribünlerden Vinicius’a yönelik ırkçı ve nefret içerikli tezahüratlar yapıldığını belirterek, ayrımcılık ve nefret suçlarından dolayı İspanya Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Kulüp, Kameralarla Tespit Edilmesini İstiyor

Söz konusu maçlarda ırkçı ve nefret içerikli tezahüratları yapanların kameralarla tespit edilmesini isteyen Real Madrid, oyuncularının Vinicius Junior’a karşı yapılan ırkçılık, ayrımcılık ve nefret saldırılarını kınadıklarını belirtti.

Vinicius, UEFA’dan Müdahale İstedi

Geçen sezon yaşanan ırkçı tezahüratlar sonrasında Vinicius Junior, Valencia-Real Madrid maçında tribünlerden ırkçı söylemlere maruz kalmış ve oyunu durdurmuştu. Bu olayın ardından Real Madrid, sıfır tolerans politikasını vurgulayarak mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.

Vinicius, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, UEFA’ya çağrı yaparak yaşanan ırkçı olaylara karşı daha sert önlemler alınmasını talep etti. Kulüp, futbolun ve sporun değerlerini savunmaya devam ederken, ırkçılık ve ayrımcılığa karşı kararlı bir duruş sergilemeye devam edeceklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.